Ημερήσιο Σεμινάριο με θέμα “ Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Ακινήτων – Airbnb”

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διοργανώνεται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “dp studies” επίκαιρο Ημερήσιο Σεμινάριο με θέμα “Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Ακινήτων – Airbnb”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09-03-2019 & από τις 09:00 έως 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που εδρεύει στην οδό Αγ. Κων/νου 3, Πειραιάς (2ος όροφος).

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές κατοικιών που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους αύξησης του εισοδήματός τους μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε διαδικτυακές πλατφόρμες (π.χ Airbnb, Homeaway, κ.α), με στόχο την ενημέρωσή τους για το φορολογικό, νομικό και ασφαλιστικό πλαίσιο, που θα τους προστατεύσει από πιθανά λάθη και πρόστιμα, αλλά συγχρόνως θα βελτιστοποιήσει την οικονομική απόδοσή τους.

Εισηγητές & Θεματολογία Σεμιναρίου

Καμμή Νατάσα,Τουριστική Επιχειρηματίας με σπουδές Πληροφορικής

Θέμα: “Ευκαιρίες, τεχνικές, νέα εργαλεία, ψηφιακή στρατηγική στις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας Airbnb”.

Καλαμαράς Νικόλαος, Λογιστής-Φοροτεχνικός

Θέμα: “Φορολογικό και Νομικό πλαίσιο βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ακινήτων”.

Παντελάρου Αλεξάνδρα, Οικονομολόγος-Ασφαλιστική Σύμβουλος

Θέμα: “Ασφαλιστικό πλαίσιο βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ακινήτων”.

Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί εισήγηση από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννη Βουτσινά, σχετικά με το Φορολογικό και Νομικό πλαίσιο των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων ακινήτων, π.χ έκδοση ηλεκτρονικού μισθωτηρίου-μητρώο βραχυχρόνιων μισθώσεων κλπ., καθώς άπτεται άμεσα του γνωστικού του αντικειμένου, ως Οικονομολόγου MBA με εξειδίκευση στο Tourism Management, Συμβούλου Επιχειρήσεων,
Φοροτεχνικού.

Από το αρχικό κόστος του σεμιναρίου ύψους 200 €, εξασφαλίστηκε η τιμή των 130 €, ενώ ειδικά για:

Μέλη του Ε.Ε.Π.: 95 € (με την επίδειξη αποδεικτικού μέλους Επιμελητηρίου)

Φοιτητές & Ανέργους: 95 € (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της φοιτητικής ταυτότητας)

Για τις Επιχειρήσεις: Χρηματοδότηση έως και 100% από το ΛΑΕΚ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του οργανισμού “dp studies”: 2810-240024, 2810-285627, επίσης στα τηλέφωνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά: 210-4121503, 210-4126917, 210-4179065 καθώς και στον σύνδεσμο: http://bit.ly/2RDHVal

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου