Menu

Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Αυτή η δήλωση ιδιωτικού απορρήτου αφορά τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Συλλέγοντας αυτές τις πληροφορίες, δρούμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων και, βάσει νόμου, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρέχουμε πληροφορίες για εμάς, για το λόγο και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, και για τα δικαιώματα που έχετε πάνω σε αυτά.

Προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε , τα προσωπικά δεδομένα ορίζονται ως:

«οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο δεδομένων). Αναγνωρίσιμο πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να αναγνωριστεί άμεσα ή έμμεσα, με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, έναν αριθμό αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που αφορούν την φυσική, φυσιολογική, γενετική, πνευματική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου».

Ποιοι είμαστε;

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Ε.Ε.Π.) με έδρα επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 3, στον Πειραιά. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι: 210-4121503. Τα μέλη του Ε.Ε.Π. είναι οι ασκούντες δραστηριότητα λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Είναι Ν.Π.Δ.Δ. που προσφέρει συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσίες προς το Κράτος και ασκεί αποκεντρωμένες διοικητικές υπηρεσίες που προσδιορίζονται από την πολιτεία. Επίσης ασκεί γνωμοδοτικό έργο δια της συμμετοχής εκπροσώπων του σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια. Η συλλογή και η επεξεργασία αφορά σε προσωπικά δεδομένα που περιέρχονται σε γνώση του Ε.Ε.Π., στο πλαίσιο της άσκησης των εκ του νόμου προβλεπόμενων δραστηριοτήτων του και της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη του κυρίως με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των τοπικών, περιφερειακών και εθνικών αναπτυξιακών πολιτικών με στόχο την ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο για τη συμμόρφωση με τον ΓΚΠΠΔ (GDPR) ή/και τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ε.Ε.Π εδώ:

(αναφέρατε ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου συμμόρφωσης, τηλέφωνο, e-mail)

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες με τη χρήση cookies (όπως πχ. IP ή πληροφορίες προτιμήσεων, στοιχεία χρήσης συσκευής), δηλαδή πληροφορίες που μας επιτρέπουν την συμμετοχή στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το Επιμελητήριο και την παροχή καλύτερης εμπειρίας πλοήγησης. Επίσης συλλέγουμε τα στοιχεία που θα παρέχετε εσείς οι ίδιοι κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής των Μελών του Επιμελητήριου ή αιτήσεων που μας υποβάλλετε για την εξυπηρέτησή σας.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου δηλώνει πώς εμείς, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την απόκτηση, διατήρηση και ανανέωση της ιδιότητας μέλους, την πλήρωση των προϋποθέσεων που απορρέουν από τη λειτουργία του ΓΕΜΗ καθώς επίσης την γνωμοδότηση και ενημέρωση πάσης φύσεως θεμάτων και δράσεων συναφή με την υλοποίηση τοπικών, περιφερειακών και εθνικών αναπτυξιακών πολιτικών με στόχο την ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο της πλήρωσης των εκ του νόμου προβλεπόμενων σκοπών λειτουργίας και δραστηριοποίησης του Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς παρέχει ενδεικτικά τις ακόλουθες υπηρεσίες στα μέλη του:

  • Μελετά και ερευνά κάθε θέμα που έχει σχέση με την δραστηριότητα των μελών του και προτείνει λύσεις που είναι προς συμφέρον τους, αλλά και της Εθνικής Οικονομίας.
  • Ενημερώνει ή παρέχει πληροφορίες στα μέλη του, για θέματα που τα απασχολούν.
  • Συμμετέχει σε επιτροπές με ουσιαστικές αρμοδιότητες, όπως Αγορανομικές (θέματα αγορανομικών παραβάσεων), Φιλικού διακανονισμού διαφορών, Ασφαλιστικών διαφορών {Ι.Κ.Α. – Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε.)}, Εργασιακών διαφορών, Νομαρχιακές Επιτροπές Εμπορίου, Τουριστικής προβολής, Ο.Τ.Α. κ.λ.π.
  • Αναλαμβάνει την επίλυση εμπορικών διαφορών και ενεργεί πραγματογνωμοσύνες.
  • Οργανώνει σεμινάρια και εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες.
  • Ενισχύει ηθικά και οικονομικά πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη, πολιτιστικές, κοινωνικές και εθνικές εκδηλώσεις, καθώς και συλλόγους και επαγγελματικές οργανώσεις.
  • Συμμετέχει σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, για το συμφέρον των μελών του και της Εθνικής Οικονομίας, όπως ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝ.Π.Ε. “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. (με στόχο την μετεξέλιξή του σε Συνεταιριστική Τράπεζα), η υπό ίδρυση ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), το ΔΙΚΤΥΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΔΙ.Ν.Ε.Ε.Ε.).
  • Είναι μέλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ (Κ.Ε.Ε.), του Ευρωεπιμελητηρίου (EUROCHAMBRES) και της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (Δ.Ε.Ε.) και μέσω αυτών στοχεύει στην ανάπτυξη διεθνών σχέσεων και συνεργασιών.
  • Προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τις παρεχόμενες προς τα μέλη του υπηρεσίες.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς θα επεξεργαστεί (συλλέξει, αποθηκεύσει και επεξεργαστεί) τις πληροφορίες που παρέχετε με τρόπο συμβατό με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε (ΓΚΠΠΔ). Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ακριβείς κι ενημερωμένες και να μην τις κρατήσουμε για περισσότερο απ’ όσο είναι απαραίτητο. Το πόσο καιρό θα πρέπει να διατηρούνται ορισμένα είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορεί επίσης να διέπεται από συγκεκριμένες απαιτήσεις του τομέα αναπτυξιακής πολιτικής και συμφωνημένες πρακτικές.

Τα δικαιώματά σας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς κατόπιν αιτήματός σας, μπορεί να επιβεβαιώσει ποιες πληροφορίες κρατάμε για εσάς και πώς αυτές υπόκεινται σε επεξεργασία. Εφόσον το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς διατηρεί προσωπικά δεδομένα για εσάς μπορείτε να ζητήσετε τις κάτωθι πληροφορίες:

  • Ταυτότητα και στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επεξεργασίας που έχει αποφασίσει πώς και γιατί θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σας.
  • Τον σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τη νομική βάση για την επεξεργασία.
  • Τις κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν, αποθηκεύτηκαν και επεξεργάστηκαν.
  • Τον αποδέκτη ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους διατέθηκαν/θα διατεθούν τα δεδομένα.
  • Αν και εφόσον μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σε μια Τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό, πληροφορίες για το πώς εξασφαλίζουμε ότι αυτό γίνεται με ασφάλεια. Η Ε.Ε έχει εγκρίνει την αποστολή προσωπικών δεδομένων σε κάποιες χώρες επειδή πληρούν ένα ελάχιστο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Σε άλλες περιπτώσεις, εξασφαλίζουμε πως υπάρχουν ειδικά μέτρα για να διασφαλιστούν οι πληροφορίες σας.
  • Το χρονικό διάστημα για το οποίο θα αποθηκευτούν τα δεδομένα σας.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματά σας να διορθώσετε, διαγράψετε, περιορίσετε ή εναντιωθείτε σε κάποιες επεξεργασίες.
  • Πληροφορίες για το δικαίωμά σας να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • Τον τρόπο υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή.
  • Εάν η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αποτελεί νόμιμη ή συμβατική απαίτηση, καθώς και εάν είστε υποχρεωμένος να παράσχετε τα προσωπικά δεδομένα και τις πιθανές συνέπειες της παράλειψης παροχής αυτών των δεδομένων.
  • Την πηγή των προσωπικών δεδομένων εφόσον αυτά δε συλλέχθηκαν απευθείας από εσάς.
  • Οποιεσδήποτε λεπτομέρειες και πληροφορίες των αυτοματοποιημένων λήψεων αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ καθώς και τη σημασία και τις αναμενόμενες συνέπειες μιας τέτοιας επεξεργασίας (αν και εφόσον πράγματι γίνεται).

Για να υποβάλετε αίτημα μέσω email, ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω.

Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε

Εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη χρήση που κάνουμε στιςπληροφορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς και με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.dpa.gr/portal/page? HYPERLINK “http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL

Ενημερώσεις στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και των διεργασιών μας, καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Ως εκ τούτου, ενδέχεται κατά καιρούς να ενημερώνουμε την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Συνεπώς, σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη δήλωση σε τακτική βάση.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 03/10/2019


Πολιτική Cookies

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτή η πολιτική περιγράφει πώς ο ιστότοπος μας www.eep.gov.grHYPERLINK “http://www.eep.gov.gr/” χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία της περιήγησής σας και να μας επιτρέψει να το κάνουμε καλύτερο. Αυτή η πολιτική cookies σας προσφέρει πληροφορίες σχετικές με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την πολιτική για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστότοπο. Επιλέξτε “Αποδοχή” για συνέχεια ή “Ρυθμίσεις” για να επιλέξετε τι είδους cookies αποδέχεστε. Αν επιλέξετε απόρριψη τοποθέτησης των απαραιτήτων cookies είναι πιθανό να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια τμήματα του ιστότοπου.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας στη χρήση cookies, θα εγκαταστήσουμε ένα cookie στον υπολογιστή σας ή τη συσκευή σας για να το θυμάται στην επόμενη επίσκεψή σας. Περιοδικά το cookie θα λήγει. Για να διαγράψετε τα υπάρχοντα cookies μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους διαγραφής των cookies, δείτε παρακάτω.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με γράμματα και αριθμούς που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης σας ή το σκληρό δίσκο σας. Τα cookies εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, μας επιτρέπουν να αναλύσουμε πόσο αποτελεσματικά λειτουργεί ο ιστότοπος μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τύπους cookies που χρησιμοποιούμε θα δείτε παρακάτω.

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Κάποια cookies συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες. Τα περισσότερα δε συλλέγουν πληροφορίες που επιτρέπουν στην αναγνώριση του χρήστη. Συλλέγουν γενικότερες πληροφορίες όπως πώς έφθασε ο χρήστης στον ιστότοπο και πώς τον χρησιμοποίησε, ή σε ποια περιοχή του κόσμου βρίσκεται.

ΤΙ ΤΥΠΟΥΣ COOKIES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Γενικά, η χρήση του ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε εγκατάσταση τεσσάρων τύπων cookies, ο σκοπός και η λειτουργία των οποίων περιγράφονται παρακάτω:

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies επιδόσεων

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως τη γλώσσα ή τη περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δε δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

Advertising/Targeting Cookies

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή δεδομένων από cookies αυτής της κατηγορίας μέσα από την υπηρεσία http://www.youronlinechoices.com.Κάνοντας την επιλογή να μην επιτρέπετε τη συλλογή στοιχείων σας για προβολή στοχευμένης διαφήμισης, δε σημαίνει ότι δε θα βλέπετε πια διαφήμιση. Απλά σημαίνει ότι θα βλέπετε διαφήμιση που δε θα ταιριάζει στα δικά σας ενδιαφέροντα.

Third -partycookies

Κάποια cookies τοποθετούνται από τρίτους (third-party) των οποίων τις υπηρεσίες χρησιμοποιούμε. Κατά συνέπεια, όταν επισκέπτεστε μια σελίδα που ενσωματώνει περιεχόμενο από τρίτους, τότε μπορεί να εγκατασταθούν cookies από αυτά τα μέρη τα οποία δεν ελέγχουμε εμείς. Παραδείγματος χάριν, αν επιλέξετε να δείτε ένα video μέσα στον ιστότοπό μας ή επιλέξετε να μοιραστείτε περιεχόμενο του ιστότοπου μας πατώντας ένα από τα σχετικά κουμπιά κοινωνικών μέσων δικτύωσης μέσα στον ιστότοπο, θα τοποθετηθούν cookies που δεν ελέγχουμε από τρίτους των οποίων τις υπηρεσίες χρησιμοποιούμε και οι οποίοι διαθέτουν τη δική τους πολιτική απορρήτου. Ο ιστότοπός μας επίσης μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τους οποίους δεν ελέγχουμε και τους οποίους δεν καλύπτει η πολιτική απορρήτου μας. Άρα, όταν επισκέπτεστε μια τέτοια σελίδα στον ιστότοπό μας, τρίτοι ιστότοποι μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου.

ΠΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ Ή ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΑ COOKIES

Τα cookies σας δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό μας. Αν όμως επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, είναι πιθανό κάποιες ενότητες του ιστότοπου μας να μη λειτουργούν όπως πρέπει.

Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε cookie έχει αποθηκευτεί στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

CookiesettingsinFirefox

CookiesettingsinChrome

CookiesettingsinSafari

CookiesettingsinlnternetExplorer

Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε την αποθήκευση cookies ενεργοποιώντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Αν όμως χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για να εμποδίσετε την αποθήκευση όλων των cookies (ακόμη και των απολύτως απαραίτητων) είναι πιθανό να μην έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε όλες τις ενότητες του ιστότοπου μας. Αν χρησιμοποιείτε διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικές τοποθεσίες θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προγράμματα περιήγησης έχουν ρυθμιστεί με τρόπο σύμφωνο με τις επιθυμίες σας σχετικά με τα cookies.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή την πολιτική για τα cookies στο μέλλον. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτηθεί σε αυτή την ιστοσελίδα. Ως εκ τούτου, συνιστάται να συμβουλευτείτε τακτικά αυτή τη σελίδα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αγ. Κων/νου 3 – 185 31 Πειραιάς | Τηλ.: 210 – 4121503, 4126917, 4179065 & Fax: 210-4122790, e-mail : eepir@otenet.gr

Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018


Κατεβάστε τα αρχεία:

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου