Πρώτη τακτική συνεδρίαση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο πειραιά

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/01/2018 η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017.

Συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στην δραστηριότητα του Επιμελητηρίου, με κυριότερο την συμμετοχή του στο νέο θεσμό του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου. Ως εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο θα συμμετέχουν οι κ.κ. Βουτσινάς Ιωάννης (Πρόεδρος), Ευσταθόπουλος Σαράντος (Μέλος Δ.Σ.), Μανωλάκος Δημήτριος (Μέλος Δ.Σ.), Μαρκουλιδάκης Κωνσταντίνος (Μέλος Δ.Σ.).

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Ιωάννης Παπαγιάννης Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννης Βουτσινάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους για καλή και δημιουργική χρονιά ενώ έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το ”παρών” στη σεμνή εκδήλωση έδωσαν τόσο τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΕΕΠ όσο και ιστορικά μέλη του όπως οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Μπενέτος και Μαζαράκης, αλλά και οι κ.κ. Τσάκος Ιωάννης, Στρατηγός Γεώργιος, Αδαμόπουλος Κων/νος κλπ, όπως επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι, εκπρόσωπος των οποίων απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου