ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνδρομή Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου έτους 2021

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Πειραιάς 06/05/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                          

Με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Πέτρου Δούκα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπό την προεδρία του Προέδρου κ. Ιωάννη Βουτσινά, η σημασία της συμμετοχής του ΕΕΠ στο ΔΕΕ και εγκρίθηκε ομόφωνα η συμμετοχή του.

 

Ο κ. Βουτσινάς τόνισε τον σημαντικό ρόλο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και της συνεργασίας του με το ΕΕΠ καθώς και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων υπογραμμίζοντας «το Επιμελητήριο υποστηρίζει και παρέχει ανταποδοτικές υπηρεσίες διαμέσου συνεργασιών και συμμετοχών στο ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι γι’ αυτό το ΔΕΕ είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης μας».

 

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου ( ICC Hellas) κ. Πέτρος Δούκας επεσήμανε τον ζωτικής σημασίας ρόλο του φορέα υπογραμμίζοντας ότι η χώρα μας διαθέτει την πιο δυνατή Επιτροπή Διαιτησίας στην Ευρώπη η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση διεθνών εμπορικών διαφορών και συνεισφέρει στην υποστήριξη και ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου και των διεθνών επενδύσεων.

 

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την καταβολή του ποσού της  συνδρομής του ΕΕΠ για το έτος 2021, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 9 του ν. 4497/2017, για την Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

 

                                                                                                                                       ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΕΕΠ

 


 

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου