ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και η Διοίκηση, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του φορέα και της αναβάθμισης των ανταποδοτικών υπηρεσιών του, σας παρέχει μεταξύ άλλων έγκαιρη ενημέρωση και βελτιωμένες υπηρεσίες μέσω χρήσης νέων τεχνολογιών (e-Επιμελητήριο), σε θέματα που αφορούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Με την εξ΄ αντικειμένου ευσυνειδησία που πρέπει να διακατέχει έναν Πρόεδρο Επιμελητηρίου που τον έχουν επιλέξει οι συνάδελφοί του να βρίσκεται σ΄ αυτή  τη θέση, αλλά και την απόλυτη κατανόηση και γνώση  που έχω για την προσπάθεια και τον αγώνα  του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, επικοινωνώ μαζί σας για να σας υπενθυμίσω ευγενικά ότι εντός του έτους 2021, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης, συνολικά 15 ωρών και να υποβάλλετε στο μητρώο του Επιμελητηρίου τις σχετικές βεβαιώσεις/πιστοποιητικά.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητα, προκειμένου να διατηρηθεί η εγγραφή σας στο ειδικό μητρώο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και να αποφευχθεί η ανάκληση της αδείας σας, σύμφωνα  με τις διατάξεις του Ν. 4583/2018 άρ. 20 παρ. 3 & αρ. 23 παρ. 1 β΄ εδ. 3. και τις αντίστοιχες εγκυκλίους της εποπτεύουσας αρχής της ΤτΕ.

Μπορείτε να αποστείλετε τις σχετικές βεβαιώσεις/πιστοποιητικά παρακολούθησης, μέσω των απομακρυσμένων υπηρεσιών :

http://echamber.eep.gov.gr/eChamber/login.php

Στην αρχική σελίδα/υποβολή βεβαιώσεων εκπαίδευσης σεμιναρίων (κάντε κλικ εδώ)

        ή εναλλακτικά

  • Μέσω e mail (eepir@otenet.gr)
  • Με ταχυδρομική αποστολή ή παράδοση ιδιοχείρως στα γραφεία της υπηρεσίας (Αγ. Κων/νου 3 – α΄όροφος – Πειραιάς ).

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω covid, σας προτείνουμε να κάνετε   χρήση των απομακρυσμένων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε : 210.4121503 εσωτ. 12 – κα. Πεπονή Σταυρούλα –  e mail: stpeponi@eep.gov.gr

Σχετικές διατάξεις

Στο άρ. 23 παρ.1 τελευταίο εδάφιο του Ν. 4583/18, ορίζεται μεταξύ άλλων ότι τα πιστοποιητικά που κατά περίπτωση προβλέπονται από την απόφαση της εποπτικής αρχής που έχει εκδοθεί κατ΄εξουσιοδότηση της παρ. 4 αρ. 20 προσκομίζονται εντός του α΄3μήνου του έτους που έπεται εκείνου της διενέργειας των σχετικών σεμιναρίων ως προϋπόθεση για τη διατήρηση της εγγραφής στο ειδικό μητρώο.

 

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π.

Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου