Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SAVE THE DATE – Στον Ασπρόπυργο η συνεδρίαση Μαρτίου του Δ.Σ. του Ε.Ε.Π.

Στον Ασπρόπυργο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μηνός Μαρτίου 2023, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, την Τετάρτη 29/03/2023 και ώρα 17:00-20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ», Αλέκου Παναγούλη 13 και είναι ανοιχτή για να την παρακολουθήσουν τα Μέλη του Επιμελητηρίου.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις της η Διοίκηση και με σεβασμό στους επαγγελματίες της κάθε περιοχής δικαιοδοσίας του Ε.Ε.Π., στο γενικότερο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του Επιμελητηριακού θεσμού σε ολόκληρη την Επικράτεια, πραγματοποιείται για πρώτη φορά συνεδρίαση Δ.Σ. στον Ασπρόπυργο.

Οι επαγγελματίες της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα του Επιμελητηρίου που τους αφορούν, για τις δράσεις του, τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του και για γενικότερα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στο Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. στον Ασπρόπυργο, είναι αυτά των ανταποδοτικών υπηρεσιών και των δυνατοτήτων που παρέχει το Επιμελητήριο στα μέλη του και επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες.

Θα παρευρεθούν και θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιος Καββαθάς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γεώργιος Καρανίκας.

Αν θέλετε να θέσετε κάποιο θέμα προς το Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:

  • ΜΙΧΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., 6944263128
  • ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Μέλος Δ.Σ., 6972091671
  • ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, Μέλος Δ.Σ., 6977400969
  • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, Μέλος Δ.Σ., 6974382975
  • ΠΗΛΙΧΟ ΣΩΤΗΡΙΟ, Μέλος Δ.Σ., 6949988934

ή να το στείλετε με e-mail στο grafeioproedrou@eep.gov.gr