Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ενημέρωση Οφειλής Συνδρομής Επιμελητηρίου

Αγαπητό μας Μέλος,

Με το παρόν σας σας ενημερώνουμε πως υπάρχει υπόλοιπο στις επιμελητηριακές συνδρομές της επιχείρησής σας και σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να τις  πληρώσετε άμεσα και εύκολα, μέσα από το e-banking σας.

Με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών

Μπορείτε να εισέλθετε στο www.eep.gov.gr e-Επιμελητήριο (https://echamber.eep.gov.gr), ώστε να ενημερωθείτε και να εξοφλήσετε την ετήσια συνδρομή σας, καθώς και το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας.

Για λήψη ή ανάκτηση κωδικών πατήστε https://echamber.eep.gov.gr/eChamber/login.php.

⇒   Μπορεί να πληρωθεί μέσω web banking ή συστήματος “ΔΙΑΣ” σε οποιαδήποτε τράπεζα

⇒   Με δικαιούχο το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ε.Ε.Π.).

⇒   Με τον ίδιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής  μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας τόσο για το τρέχον έτος όσο και για προηγούμενα έτη μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.

Δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών έως 15 δόσεις

Ανάλογα με το ύψος της οφειλής και κατόπιν αιτήσεως, σύμφωνα με την από 26.11.2020 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ε.Π.

Από το έτος 2021 με απόφαση της υφιστάμενης Διοίκησης του ΕΕΠ, επιτεύχθηκε η μέγιστη δυνατή μείωση των συνδρομών σε ποσοστό έως 50%, αφού προηγουμένως ολοκληρώθηκε η ευταξία των οικονομικών πόρων του φορέα, προκειμένου να ωφεληθεί της μείωσης οριζοντίως το σύνολο των μελών μας, απολαμβάνοντας συγχρόνως πληθώρα ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Θα βρείτε τον κατάλογο ανταποδοτικών υπηρεσιών έναντι ετήσιας συνδρομής σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 7 του Ν. 4497/2017, που είναι αναρτημένος στο site του Επιμελητηρίου, στο https://new.eep.gov.gr/6104-2/

Μετά την πάροδο 30 ημερών από την e-κοινοποίηση της παρούσας και σε περίπτωση μη εξόφλησής τους, θα βεβαιωθούν και θα εισπραχθούν από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Εισπράξεων Δημοσίων Εσόδων, όπως υποχρεούνται τα Ν.Π.Δ.Δ.

Επισημάνσεις:

– Για τυχόν οφειλές οι οποίες δεν θα έχουν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί μέχρι 17/07/2023, το Ε.Ε.Π. θα προβαίνει σε διαδικασίες είσπραξης ή/και καταλογισμού.

-Τυχόν καταβολές «έναντι» του συνολικού ποσού οφειλής στο Ε.Ε.Π. θα υπολογίζονται εκκινώντας από τις παλαιότερες προς τις νεότερες οφειλές.

-Σύμφωνα με το άρθρο 1 στοιχ. 3 σε συνδυασμό με το άρθρο 2 της Υπουργικής Απόφασης 78030/2014 (ΦΕΚ 3586/31-12-2014) η λειτουργία των υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ συνιστούσε  ανταποδοτική υπηρεσία του Επιμελητηρίου όπως αυτή καταργήθηκε με το άρθρο 99 του  ν. 4497/2017 (ΦΕΚ 171/13.11.2017).

-Για τυχόν αντιρρήσεις ή θέματα πληρωμών-οφειλών, συνδρομών-εισφορών, με δεδομένο ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα τις ταχυπληρωμές/ενημερώσεις οφειλών των προηγουμένων ετών και έχετε δηλώσει αποδοχή ανταποδοτικών υπηρεσιών, παρακαλούμε να αποστείλετε αιτιολογημένο email με συνημμένα τα σχετικά παραστατικά στο eisfora@eep.gov.gr.

Για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες ενέργειες (π.χ. διακοπή, μεταβολή επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας κ.α.) για την επιχείρησή σας πατήστε εδώ https://new.eep.gov.gr/6124-2/

Μέσω της Υπηρεσίας Μίας Στάσης (Υ.Μ.Σ.) της Υ.Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητήριου μας, αλλά και της e – ΥΜΣ μπορείτε να προβείτε στη  σύσταση εταιρείας οποιασδήποτε νομικής μορφής.

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η καταβολή της ετήσιας ανταποδοτικής συνδρομής προσφέρει στα μέλη τη χρήση άμεσων και έμμεσων ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου δωρεάν.

Με μια απλή περιήγηση στο www.eep.gov.gr, θα βρείτε πλήθος υπηρεσιών, προτάσεων και εισηγήσεων που διασφαλίζουν και προασπίζουν τα συμφέροντα του Δήμου σας, του κλάδου σας και πρωτίστως τα δικά σας συμφέροντα.

Για να γνωρίσετε τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ακολουθείστε τον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/to-epimelitirio/dioikisi/dioikitiki-epitropi/

Kαι για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ακολουθείστε τον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/to-epimelitirio/dioikisi/dioikitiko-simboulio-eniaia-sinthesi/.

Επιμελούμαστε των Μελών μας – Υποστηρίζουμε τις Επιχειρήσεις σας.

Ισχυρή αγορά – Ισχυρή κοινωνία!

Η ετήσια συνδρομή προς το Επιμελητήριο δεν είναι οφειλή, αλλά όφελος για την επιχείρησή σας.