Στον Κορυδαλλό η συνεδρίαση Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. μηνός Απριλίου

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Στον Κορυδαλλό, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Γρηγορίου Λαμπράκη 240, Κορυδαλλός), την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μηνός Απριλίου 2024, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και είναι ανοιχτή για να την παρακολουθήσουν τα Μέλη του Επιμελητηρίου.

Οι επαγγελματίες της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για σοβαρά θέματα του Επιμελητηρίου που τους αφορούν, για τις δράσεις του, τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του και για επίκαιρα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

Η επιλογή του Κορυδαλλού, ως τόπου συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ε.Π., έπεται  προηγούμενων συνεδριάσεων σε Λαύριο, Αίγινα, Νίκαια και Ασπρόπυργο στο πλαίσιο των αποφάσεων του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Γιάννη Βουτσινά και των μελών της Διοίκησης, για ισχυρή παρουσία του Επιμελητηρίου και ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών μελών του σε όλες τις περιοχές  δικαιοδοσίας του Ε.Ε.Π., στο γενικότερο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του Επιμελητηριακού θεσμού σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Στη συνεδρίαση θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καρανίκας και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καββαθάς.

Αν θέλετε να θέσετε κάποιο θέμα προς το Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. που αφορά τον επαγγελματικό σας κλάδο ή την αγορά της περιοχής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκο Παπαγεωργίου, Α’ Αντιπρόεδρο Δ.Σ., 6944143055 και με την υπηρεσία στο 2104121503 (κ. Βασίλης Γραβάνης, Προϊστάμενος τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων),

ή να το στείλετε με e-mail στο grafeioproedrou@eep.gov.gr

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου