Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

ΘΕΜΑ : Υλοποίηση προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022 σύμφωνα με την 2262/52/19-04-2022 εγκύκλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

          Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά με την από 05-09-2022 απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής στο πλαίσιο της εγκυκλίου με αρ. 2262/52/19-04-2022 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2280/Β/10-05-2022 με θέμα Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022, προτίθεται να υποβάλει προς έγκριση προτάσεις για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων στις επιχειρήσεις μέλη του που απασχολούν από 1 έως 19 άτομα.

Στο πλαίσιο αυτό το ΕΕΠ προσκαλεί (σύμφωνα με το Ν. 2362/95 αρ. 83 παρ. 2β΄) ενδιαφερόμενα πιστοποιημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, τα οποία  διαθέτουν δομή εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων να υποβάλουν προτάσεις συνεργασίας με το ΕΕΠ για την υλοποίηση των προαναφερθέντων προγραμμάτων.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Για την υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις  ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022 σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. 2262/52/19-04-2022 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Υλοποίηση προγραμμάτων

Σε δομές πιστοποιημένων από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρων Δια Βίου Μάθησης τα οποία διαθέτουν άδεια (με βάση την 141267/Κ6/04-11-2021 απόφαση του Γ.Γρ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας για τη χορήγηση, την τροποποίηση, τη μεταβίβαση και ανανέωσης αδείας ΚΔΒΜ όπως προβλέπεται σχετικά στο Ν. 4763/20 άρ. 66 παρ. 7α). Απαραίτητη προϋπόθεση η σχετική έγκριση από τον ΟΑΕΔ.

Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων

Η εκπαιδευτική διαδικασία (διοργάνωση και υλοποίηση) θα πραγματοποιηθεί σε χώρους των ΚΔΒΜ, συμπεριλαμβανομένης και της γραμματειακής υποστήριξης των σεμιναρίων κατά τις ώρες διεξαγωγής τους

Δικαιολογητικά ΚΔΒΜ κατά την υποβολή πρότασης συνεργασίας

Περιγραφή μεθοδολογίας υλοποίησης έργου

Έγγραφο ΕΟΠΠΕΠ προς απόδειξη πιστοποίησης του υποψήφιου φορέα ως ΚΔΒΜ2, την ύπαρξη δομής στην περιφέρεια Πειραιώς καθώς και τη δυναμικότητα των εν λόγω δομών του ΚΔΒΜ2.

Πιστοποίηση ISO 9001:2008 (εάν υπάρχει)

Φορολογική ενημερότητα

Ασφαλιστική ενημερότητα

Υπεύθυνη δήλωση περί μη έκδοσης σε βάρος του ενδιαφερόμενου απόφασης αποκλεισμού (Ν. 4412/16 άρ.74)

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Προετοιμασία και υποβολή προγράμματος

Υλοποίηση προγράμματος

απολογισμός

Κριτήρια Αξιολόγησης προτάσεων

Μεθοδολογία υλοποίησης έργου

Προτεινόμενες Θεματικές Ενότητες (ενδεικτική αναφορά δεδομένου ότι το θεματικό αντικείμενο θα εξαρτηθεί από το είδος των επιχ/σεων που θα συμμετάσχουν ανά πρόγραμμα)

Τεχνικές επαγγελματικές ειδικότητες

Οριζόντιες επαγγελματικές ειδικότητες

Εκμάθηση ξένης γλώσσας – ξενόγλωσσης ορολογίας

Ψηφιακές δεξιότητες – εφαρμογές πληροφορικής

Μεταφορές – logistics

Εμπόριο – διοίκηση ΜΜΕ – πωλήσεις – marketing

Τεχνικές επαγγελματικές ειδικότητες

Υγιεινή και ασφάλεια

Εκπαίδευση ενηλίκων και δια βίου μάθηση

Τουρισμός – πολιτισμός

Αγροτικά – αγροτοδιατροφή – ασφάλεια τροφίμων

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών

Αποστολή σχετικής πρότασης συνεργασίας μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά συμμετοχής το αργότερο δεκαπέντε ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ, στο  e mail του Επιμελητηρίου eepir@otenet.gr , ή εναλλακτικά με κατάθεση κλειστού φακέλου στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας – Αγ. Κων/νου 3 – Πειραιάς – ΤΚ 18531 – α΄ όροφος.

 

 

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου