86η ΔΕΘ – Προσφορά του Ε.Ε.Π. στα μέλη του, για τη συμμετοχή τους στην έκθεση

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

86η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (10-18/09/2022)

 Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην 86η Δ.Ε.Θ., το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας  και παρέχει στα μέλη του, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν προβάλλοντας την επιχείρησή τους, με φυσική παρουσία.

Το Ε.Ε.Π. στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην έκθεση, στην όμορφη συμπρωτεύουσα, επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για τα καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψουν συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα αισιόδοξο μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, και στήριξης της επιχειρηματικότητας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο περίπτερο του Ε.Ε.Π., στην 86η Δ.Ε.Θ., ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των επιχειρήσεων μελών μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριό μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασης της επιχείρησής σας.

Η φετινή έκθεση έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πέρα του εμπορικού χαρακτήρα της, θα δοθεί έμφαση στην κυκλική οικονομία, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση.

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν την διοργάνωση, η Δ.Ε.Θ. θέλοντας να αποτίσει την δέουσα τιμή στην μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς την μητέρα πατρίδα.

Κατά τη λειτουργία της έκθεσης θα εφαρμοστεί ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εξασφαλίζει την ασφαλή διεξαγωγή της, κατόπιν συνεννόησης της ΔΕΘ – HELEXPO με τον ΕΟΔΥ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή της επιχείρησή σας στην έκθεση, έως την Δευτέρα 22/08/2022 και ώρα 13:00.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη μας μπορούν να απευθύνονται στον θεματικό υπεύθυνο  κ. Κωνσταντίνο Νικολάου ο οποίος είναι μέλος Δ.Σ. & συντονιστής της «Επιτροπής Οργάνωσης και Συμμετοχής σε Συνέδρια και Εκθέσεις Ε.Ε.Π.» στο τηλ. 6932260140 & email : nikolaou@conik.gr, καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 κα. Παναγοπούλου Αγγελική & email : apanagopoulou@eep.gov.gr.

Ο γεωγραφικός άξονας που καλύπτουν οι επιχειρήσεις του επιμελητηρίου μας είναι πολυσύνθετος. Περιλαμβάνει αστικό κέντρο, περιοχές της περιφέρειας, καθώς επίσης νησιωτικά και παράκτια μέρη. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος όπως και οι ανάγκες είναι πολυποίκιλες και επί της ουσίας μπορούμε και αντιλαμβανόμαστε κάθε γωνιά της όμορφης χώρας μας.

Το επιμελητήριο μας περιλαμβάνει την Περιφέρεια Πειραιά, τη Δυτική και Ανατολική Αττική, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και φτάνει μέχρι τα μακρινά Κύθηρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε ώστε να έχουμε την πιο δυναμική παρουσία!

  • Να προβάλουμε τοπικά προϊόντα και δράσεις από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και των περιοχών της εμβέλειας του επιμελητηρίου μας .
  • Να αναδείξουμε καινοτόμες ιδέες νέων ανθρώπων γύρω από τις υπηρεσίες, την εκπαίδευση και την τεχνολογία.
  • Να στηρίξουμε τις προσπάθειες πολυετών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Θα Είμαστε Όλοι Μαζί… και θα Είμαστε Δυνατοί!!!

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ε.Ε.Π.

Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς

 

Φωτογραφικό υλικό από την περσινή συμμετοχή του επιμελητηρίου μας στην 85η ΔΕΘ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου