Έναρξη λειτουργίας Πληροφοριακού Συστήματος Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων για οδικές μεταφορές ADR

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Αγαπητό μας Mέλος,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του και με γνώμονα πάντα την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, την κατατοπιστική εξυπηρέτηση και εν γένει το συμφέρον των επιχειρήσεων, σας γνωστοποιεί  την εγκύκλιο με αρ. πρωτ.: 42584-12.02.2024 (ΑΔΑ Ρ6ΤΩ465ΧΘΞ-90Ο) του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα «Έναρξη λειτουργίας Πληροφοριακού Συστήματος Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων για οδικές μεταφορές ADR».

Το Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ) για οδικές μεταφορές ADR το οποίο αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τίθεται σε λειτουργία στις 11 Μαρτίου 2024. Από την εν λόγω ημερομηνία και μετά αντικαθίσταται η υποχρέωση γνωστοποίησης ΣΑΜΕΕ με την διαδικασία καταχώρησης ανάθεσης καθηκόντων ΣΑΜΕΕ στο Πληροφοριακό Σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: https://samee-adr.yme.gov.gr/Home/Faqs .

Η παρούσα επιστολή αποστέλλεται στο πλαίσιο της παροχής ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη μας και με απώτερο σκοπό την προστασία, ενίσχυση, προβολή και εδραίωση κάθε επιχείρησης – μέλους μας στον επιχειρηματικό κλάδο όπου δραστηριοποιείται. Σεβόμενος την σοβαρότητα, πολυπλοκότητα και εξ αντικειμένου επικινδυνότητα του επαγγελματικού σας κλάδου, λαμβάνω αυτήν την πρωτοβουλία της στοχευμένης και έγκαιρης ενημέρωσής σας, προκειμένου να εδραιωθεί και να παγιωθεί η εμπιστοσύνη σας προς το Φορέα μας, ο οποίος αποτελεί αρωγό σε κάθε σας πρόβλημα.

Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον θεματικό υπεύθυνο Ενέργειας & Μεταφορών κ. Νίκο Παπαγεωργίου (κιν. 6944143055, email: nikos-eko@hotmail.com), καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 & email: eepir@otenet.gr (κ. Βασίλης Γραβάνης προϊστάμενος τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε τυχόν διευκρινίσεις χρειαστείτε.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡ. ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου