Φορολογική Ημερίδα 20.03.2024

Μοιράσου το άρθρο στο

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

MyData – Ν.5073/2023 – Εργατικά – Ασφαλιστικά – Φορολογικοί έλεγχοι – Προσφυγές

Αξιότιμες, Αξιότιμοι,

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω σε μια εξαιρετικά σημαντική και υποστηρικτική ημερίδα, με δωρεάν συμμετοχή, που θα αναλυθούν και συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας καθημερινά, για την πληρέστερη και ικανοποιητικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων.

Την Ημερίδα συνδιοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων με τη συμμετοχή εκλεκτών εισηγητών, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00-21:00, στο Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά (Επονιτών 21 & Πειραιώς)

Επιπλέον δράττομαι της ευκαιρίας, με αφορμή και το νέο θεσμικό πλαίσιο της μη υποχρεωτικής σας εγγραφής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, να επισημάνω την σημαντικότητα της συμμετοχής σας ως Μέλη.

Η κοινότητα μας, των φοροτεχνικών επιστημόνων, με τη συμμετοχή μας στα Επαγγελματικά Επιμελητήρια συνεισφέρουμε αφενός στην προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, μέσα από την διεκδικητική εκπροσώπηση και διαμεσολάβηση των επιμελητηριακών διοικήσεων και την δική μας ενεργό παρουσία και αφετέρου συμβάλλουμε στην ενίσχυση των τοπικών ομάδων επαγγελματιών & επιχειρήσεων.

Είναι αυταπόδεικτο γεγονός ότι αναβαθμίζουμε την κοινότητα των Μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου διαμέσου της επιστημοσύνης μας αλλά και της σημαντικότητας του ρόλου μας στο επιχειρείν.

Συμπερασματικά ως συνάδελφος αλλά και ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. και μέλος της επιμελητηριακής κοινότητας σας ζητώ, να παραμείνετε ή να εγγραφείτε, να επιδιώκετε τον ρόλο σας ως Μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου συνεισφέροντας στην οικονομική ζωή των τοπικών κοινωνιών αλλά και της χώρας.

Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Γ.Ε.Μ.Η. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα Ιφιγένεια Πέππα (κιν. 6978446910), καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917, κιν. 6977481999 κα Αγγελική Παναγοπούλου.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση & το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για την εγγραφή σας πατήστε εδώ https://bit.ly/43frM0M

 

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς

Πρόεδρος Ε.Ε.Π.

© 2019 – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά | Πολιτική Απορρήτου